„Bieszczadzkie smaki”- przewodnik kulinarny
Szanowni Państwo,
z ogromną przyjemnością prezentujemy naszą pierwszą autorską publikację – przewodnik kulinarny po najbardziej charakterystycznych smakach Bieszczadów, wyeksponowanych w niezwykle barwnej oprawie przepięknych zdjęć oraz plastycznych opisów przyrody.
Cieszymy się, że możemy podzielić się z Państwem tym niezwykłym dziełem – efektem pracy Uczestniczek jednego z naszych projektów, modelu „Bieszczadzkie umiejętności”, Pań z bieszczadzkich gmin: Czarna, Cisna i Komańcza pod przewodnictwem niezmiernie utalentowanej i bardzo kreatywnej kulinarnej czarodziejki, Pani Małgorzaty Kozłowskiej – Story oraz opiekunek grup w tych miejscowościach, tj. Pań: Urszuli Pisarskiej-Plezi, Eweliny Kudły-Krawiec oraz Joanny Dyląg.
Mamy nadzieję, że także Czytelnicy będą równie jak my zachwyceni smakiem „Bieszczad na talerzu”, utrwalonym w tej książce.
Książka jest dostępna w 3 wersjach:
1. Elektronicznie do przeglądania na urządzeniach mobilnych
3.W wersji papierowej – zaczyna krążyć po Podkarpaciu – szczególnie w Bieszczadach 🙂
Zachęcamy do zapoznania się, pobierania i udostępniania przewodnika kulinarnego (ze względu na ograniczony nakład wydania papierowego, szczególnie zapraszamy do korzystania z wersji elektronicznych) oraz przede wszystkim rozsmakowywania się w bogactwie bieszczadzkich kulinariów.
SMACZNEGO!
Publikacja „Bieszczadzkie smaki – przewodnik kulinarny” została wydana w ramach modelu wsparcia „Bieszczadzkie umiejętności”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 w ramach powierzonego grantu dofinansowanego z projektu „SZANSA – nowe możliwości dla dorosłych”, którego operatorem jest Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji z siedzibą w Warszawie